Activiteiten voor bedrijven, scholen en instellingen
klik voor vergroting op een foto
Voor bedrijven, scholen en instellingen ontwikkelt en organiseert de KunstKlup kunstzinnige activiteiten die naar wens en daardoor op maat geleverd kunnen worden.
Hieronder een impressie van een aantal van deze activiteiten.
                                                                    
Bij alles wat je doet; je moet ergens beginnen.      Dit was het begin van 4 drieluiken die gemaakt zijn tijdens het Cello - festival in Vught. Cello is een moderne instelling in Brabant die werkt met verstandelijk gehandicapten. Cello staat voor voor goede zorg voor deze mensen die net als ieder ander een onderdeel zijn van de maatschappij. Het festival is een evenement waar artiesten, met of zonder beperking, optreden en dat geldt ook voor de mensen die te gast zijn. Een 2-daags festival met artiesten in uiteenlopende disciplines: zang, dans, mime, (straat)theater, muziek en kunst. En daarom was de KunstKlup er ook. 
         De resultaten zijn verspreid over de diverse locaties van deze instelling.
 
         Personeel jeugdzorg schildert lekker buiten in een tuin. In het gras, aan tafels of aan ezels. Ieder individueel en de resultaten zijn mee naar huis genomen.
 
         Met vele mensen een wand beschilderen van 15 meter lang en ruim 2 meter hoog tijdens Vestingstedendagen in Zaltbommel. Het resultaat heeft nog 3 maanden op  een talud van een rotonde gestaan.
 
        
Feest op OBS de Spelwert. De school bestaat 25 jaar. Ruim 300 leerlingen maken een eigen schilderijtje in diverse schildersessies . Ze hangen nu in groepjes bij elkaar verspreid door de school. Als een leerling de school verlaat mag het schilderij meegenomen worden.
 
        
Leerlingen van het VWO volgen in het kader van CKV (Cultureel Kunstzinnige Vorming) een workshop schilderen met acryl. Het onderwerp is graffity met als inleiding een film over de Amerikaanse graffity-kunstenaar Keith Haring. Hier een aantal resultaten met hun makers.
 
  
  
Onderwijzend personeel maken op een personeelsmiddag een viertal schilderijen die een plek krijgen in school.
 
        
   Etsen is een ambachtelijke druktechniek. Het is een wereld van inkt, papier, zuur, etspers en geduld. Geschikt voor groepen van 10 tot 25 deelnemers. Er wordt geleerd een etsplaat te preparen, te tekenen en af te drukken. Het resultaat kan eventueel direct ingelijst meegenomen worden.
 
           
Knippen/scheuren en plakken: het maken van collages. In dit geval van stukjes krantenpapier in de vorm van een protret. Een techniek met heel veel mogelijkheden. En het mooie is, men hoeft absoluut niet te kunnen tekenen of schilderen.